Cautare

13574 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 2 06 2010 baneasa" (3.65 secunde)
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Magazinele Reserved sunt amplasate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti). ... Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.
Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
Pentru a cumpara un pachet alcatuit din smartphone si abonament 4G, cei interesati sunt asteptati in magazinele Orange din Baneasa Shopping City, Universitate, Europe House-Piata Victoriei, Calea Mosilor, Iride, precum si in magazinul Orange de pe strada Muresenilor din Brasov.
Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, in varsta de 49 de ani, disparut de trei luni, a fost gasit mort in padurea Baneasa din Bucuresti.
Aeroportul International Bucuresti Aurel Vlaicu (Baneasa) se redeschide luni, 1 august, cu ocazia aniversarii a 110 ani de la inaugurare, a anuntat in exclusivitate pentru RRA, Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, George Dorobantu.
Incendiu pe DN 1, la iesirea din Bucuresti. O masina a luat foc in apropierea aeroportului Baneasa.
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti S.A. ... Indiferent de performanta financiara a asocierii, CNAB va incasa o suma minima, raportata la numarul de pasageri care tranziteaza Aeroportul Henri Coanda de 2,269 milioane de Euro in anul 2015, respectiv de 2,925 milioane de Euro in anul 2020.
Consortiul bancar format din BRD-Groupe Societe Generale, in calitate de Aranjor, Creditor, Agent si Agent de Garantii si Banca Comerciala Romana, in calitate de Aranjor si Creditor, a semnat un contract de imprumut in valoare de 100 milioane EUR cu Compania Nationala "Aeroporturi Bucuresti" - S.A., pentru finantarea "Fazei III" a proiectului de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Henri Coanda - Otopeni.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Acesta are o lungime de 2 kilometri, sustine 4 benzi de circulatie si 2 linii de tramvai pe centru si a inchis inelul principal de circulatie a Capitalei.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd. ... LAURENŢIU de 83 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea străzii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din accident a rezultat rănirea gravă
ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str. ... CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Petre de 46 de ani, din Bucuresti, care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital.
Sorin de 34 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Vitan Barzesti dinspre Splaiul Unirii catre sos. ... Robert de 40 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta pe trecerea pentru pietoni.
Valentin de 22 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio pe Calea Rahovei dinspre Calea Ferentari catre str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui D. Alexandru de 25 ani, din Bucuresti, pasager in autoturism, care a ramas internat la spital.
google-analytics.com